Dette indhold er kun for premium brugere

For 299,- DKK kan du få adgang til +13 års erfaring fyldt med +100 ideer, skabeloner, lister og et community med sparring, tips og tricks og meget mere.

Få adgang til GoGrowth

Allerede medlem? Log ind.

Mindre end én måneds betaling for et marketingsbureau

For under én måneds betalings til et gennemsnitligt marketingsbureau får du adgang til over 100 marketing og vækst ideer, som de fleste bureauer selv bruger, eller måske ikke er opmærksomme på, PLUS adgang til masser af skabeloner til at øge din effektivitet, de bedste lister til diverse ressourcer og en masse tips og tricks hver måned - alt for kun 998,- DKK.

Få adgang nu
  • GoGrowth giver dig mere end +99 testede marketings- og vækststrategier, som passer til de fleste danske startups.

  • Få adgang til et hav skabeloner, som hjælper dig til at blive mere effektiv i dit arbejde. Alt fra SoMe-kalender til growth-hacking skabeloner.

  • Få adgang til et eksklusivt fællesskab af ligesindede, som arbejder med vækst, markedsføring, Web3 eller startups.

  • Med GoGrowths løbende nyhedsbrev får du adgang til de vigtigste nyheder, og de mest effektive tips og tricks til at øge din vækst.

“At have en bank af marketing og growth ideer har været essentielt for vores vækst”
Malue Marzello, Head of Marketing
Confetti Dogs
Ephicient logoOE logo2020INC logoThe Paak logoPipelinx.co logoAriseHealth logoAriseHealth logoAriseHealth logoAriseHealth logoAriseHealth logoAriseHealth logoAriseHealth logo

Få adgang til GoGrowth

Få adgang til mere end +100 growth ideer, skabeloner til effektivisering, lister og meget mere.

Alle growth ideerne er testet på den ene eller den anden måde. Få adgang til mere end +100 Growth og Marketing ideer der er med til at skalere din virksomhed. Skabeloner der er med til at øge din effektivitet og skabe vækst, samt en masse lister og ressourcer.