Om mig

Lær mere om personen bag GoGrowth.dk

Jonas Rosbech

I løbet af de seneste år har jeg bygget, vækstet og skaleret adskillige startups og scaleups og jeg har både gjort det selv og hjulpet andre med at gøre det.Jeg har arbejdet med mere end +150 virksomheder, og selv være medstifter af bl.a. Nordic Digital, et bureau specialiseret i at hjælpe netop denne målgruppe, gaming-startuppet GamerzClass og for nyligt Cathedral Studios, et global spilstudie.

Jeg har siddet med alle grene af marketing lige fra e-mail marketing, SEO, betalt annoncering, PR til implementing af frameworks til bl.a. growthhacking og community growth.
Mit navn er Jonas, og jeg har arbejdet med marketing og growth i 13 år.

+150
Virksomheder
Har jeg hjulpet med at vækste
2
solgte startups
Bygget fra bunden
+13
års erfaring
Med marketing, vækst og strategi
+50
Forskellige brancher
Med marketing og strategi

Hvorfor GoGrowth?

Grunden til, at jeg har valgt at starte GoGrowth var egentlig en mulighed for at give en masse tips og tricks ud som jeg har testet, eksekveret og selv set har gjort noget for de mange forskellige virksomheder jeg både har arbejdet med, men også startet selv.

Én ting er, at jeg gerne vil hjælpe direkte, men jeg ved også at flere virksomhed har svært ved at betale månedligt for et bureau eller andre konsulenter, og derfor har jeg lavet over 100 growth og marketing ideer og meget mere man kan starte med at teste af for en lille pris.

GoGrowth skal være et sted for alle, som vil lære hvordan man kan blive bedre til at skabe resultater gennem markedsføring, nemt og effektivt og lære de strategier, teknikker og effektivitets-hacks som de førende virksomheder anvender.

Ofte stillede spørgsmål

Er de ting GoGrowth tilbyder fysisk eller online?

Alt hos GoGrowth foregår som udgangspunkt online. For de virksomheder med større forløb i 1:1 sparring kan fysisk tilstedeværelse godt give mening - men ellers ikke.

Kan man selv justere GoGrowth 1:1 services?

Ja, ved 1:1 services tager vi en indledende snak om behov og hvad præcist I har brug for som virksomhed. Det kan variere meget, da nogle virksomhed har brug for direkte eksekvering når det kommer til markedsføring, growth hacking eller andet. Andre har kun brug for sparring i et par timer, og andre har brug for begge dele. Alt dette får vi klarlagt på et indledende møde.

Hvad koster det?

Hos GoGrowth kan du købe adgang til mere end +100 marketing og growth ideer, skabeloner, lister og meget mere gennem mit Startup Kit, som koster 998,- DKK, men 1:1 konsultation varierer alt efter forløbets størrelse og omfang.

Hvor lang tid tager 1:1?

Tiden varierer alt efter hvad din virksomhed har brug for. Nogle virksomheders forløb vil være flere år, måneder, og andre har brug for et par timer.

Jeg er en tidlig startup, ville GoGrowth kunne hjælpe mig?

Ja, bestemt! Til de tidligere startups vil jeg helt klart anbefale først at købe adgang til mit Startup Kit eller bruge de gratis tips og tricks som jeg deler løbende. Du/I er også mere end velkommen til at kontakte mig for en gratis indledende konsultation.

Kan jeg få pengene tilbage?

Når du køber adgang til Startup Kit eller andre digitale produkter, så er der 14 dages tilfredshedsgaranti. 1:1 konsultationer er betalt per time og/eller per ydelse, og kan derved ikke tilbagebetales medmindre kontrakten misligholdes.

“At have en bank af marketing og growth ideer har været essentielt for vores vækst”
Malue Marzello, Head of Marketing
Confetti Dogs
Ephicient logoOE logo2020INC logoThe Paak logoPipelinx.co logoAriseHealth logoAriseHealth logoAriseHealth logoAriseHealth logoAriseHealth logoAriseHealth logoAriseHealth logo

Få adgang til GoGrowth

Få adgang til mere end +100 growth ideer, skabeloner til effektivisering, lister og meget mere.

Alle growth ideerne er testet på den ene eller den anden måde. Få adgang til mere end +100 Growth og Marketing ideer der er med til at skalere din virksomhed. Skabeloner der er med til at øge din effektivitet og skabe vækst, samt en masse lister og ressourcer.