Marketing

Læs mere om hvordan GoGrowth kan hjælpe med din markedsføring

Sæt skub i din vækst med markedsføring

Markedsføring som vi kender det, både i forhold til betalt og organisk digital markedsføring, er stadig en af de mest effektive måder, at sikre sin virksomheds vækst. Men med konstant udvikling og fornyelse af værktøjer, nye platforme og discipliner kan det svært at navigere rundt i - selv for en marketingsekspert. Det kræver derfor et godt overblik og en villighed til at udforske og være nysgerrig og konstant lede efter den mest optimale markedsføringsstrategi.

Marketing er en vigtig del af enhver virksomheds forretningsstrategi, og det bliver endnu mere vigtigt i takt med at vi bevæger os ind i Web3-økonomien - også kendt som den "decentraliserede økonomi", er en ny økonomisk model, som bygger på blockchain-teknologi og peer-to-peer-netværk.
Dette kan have store konsekvenser for virksomheder og deres måde at drive forretning på, og derfor er det afgørende, at man forbereder sig på dette så godt man nu kan.

Generalist eller specialist?

Min erfaring når man skal skalere mest effektivt som startup eller nyere virksomhed er, at starte med at bygge din generelle marketings-strategi. Når man har fundet den rette sammensætning af marketingsdiscipliner, så er tiden typisk inde til at finde specialiaster, der kan give de ekstra 20%.

Se hvad GoGrowth kan gøre for dig
  • Organisk markedsføring
    SEO, content marketing, e-mail marketing, CRO

  • Betalt markedsføring
    Annoncering på sociale medier, influencer marketing

  • Måling af effekt
    Opsætning, måling og rapportering

Hvad er den rette strategi?

Der findes naturligvis intet korrekt svar til den "rette markedsføringsstrategi". Den rette strategi for dig skal findes gennem kontinuerlig nysgerrighed og tilpasning af diverse værktøjer. Flere specialistbureauer bliver ved med at sælge én disciplin, som nødvendigvis ikke er den rette for dig i dit stadie.

For at finde den bedste sammensætning kræves det at I forbliver nysgerrige på de nye teknologier, men samtidig holder fast i det der måske allerede har bevist sig at virke. Dette skal du selvfølgelig gøre gennem måling af resultater og hvor effektivt det enkelte medier virker for jer.

“At have en bank af marketing og growth ideer har været essentielt for vores vækst”
Malue Marzello, Head of Marketing
Confetti Dogs
Ephicient logoOE logo2020INC logoThe Paak logoPipelinx.co logoAriseHealth logoAriseHealth logoAriseHealth logoAriseHealth logoAriseHealth logoAriseHealth logoAriseHealth logo

Vækst på den mest effektive måde

Jeg er altid frisk på at snakke med dig og høre om jeg ville se en mulighed for at hjælpe jer med mere vækst. Jeg rådgiver og hjælper founders, CMOs, og growth teams med at vækste mest effektivt.

Fra produkt til marketing og kunder

Få det rigtige fundament til at vækste din forretning og undgå dyre fejltagelser og sammensæt den mest optimate strategi fra start

Et skræddersyet marketingmix

Få en sammensætning af de rette strategier, som er skræddersyet for din virksomhed, og ikke udelukkende best practices

Ikke endnu bare et bureau

Det er ikke bare endnu en bureau løsning. Få en sammensætning, som giver mening og har størst potentiale for din vækst

Lyst til en uforpligtende snak?

Tak! Jeg vender tilbage hurtigst muligt. Typisk inden for 24 timer.
Der gik noget galt. Prøv venligst igen.