Skabeloner

En oversigt over alle skabeloner. Alt du har brug for når du arbejder med marketing, vækst og drift.

ALLE SKABELONER

UTM Link Builder

Når du skal se hvor godt dine opslag, annoncer mm. virker, så er det en god idé at bruge UTM i de links du deler. Denne skabelon vil automatisk generere linket til dig, du skal bare udfylde et par felter om hvad linket indeholder.

Download

Mål for virksomhed + KPI'er 2023

En simpel skabelon til at definere dine mål for virksomheder + KPI'er for de forskellige afdelinger i en typisk virksomhed, med forecast, faktiske tal og forskellen på disse.

Download

GANNT Chart Skabelon (3 Måneder)

Et GANTT-diagram er et værktøj, der hjælper med strukturering og organisering af et projekt. På den måde kan du planlægge projektet og få overblik over aktiviteter.

Download

Simpel virksomhedsbudgettering (Freelancere og Bureauer) - 2023 (Google Sheets)

En nem og overskuelig skabelon, der hurtigt kan vise dig dit cashflow både realiseret og estimeret. Med graf for årets resulltat. Få et overblik over din virksomhed på en hurtig og nem måde.

Download

Mål for virksomhed (+ Medarbejder oversigt) (Google Sheets)

Funktionelle mål for din virksomhed er et simpelt værktøj, der synliggør for alle hvor virksomheden skal hen, samt hvem der gør hvad.

Download

SoMe Skabelon 2023 (Google Sheets)

En komplet SoMe kalender for 2023, som virker til alle sociale medier, og gør det nemt for at dig at holde overblikket og planlægning

Download
KOMMER SNART

Cash Flow (+Projections)

Måling af vækst og fastholdelse af kunder

Google Analytics Setup Tjekliste

Growth Hacking Skabelon (ICE Framework)

“At have en bank af marketing og growth ideer har været essentielt for vores vækst”
Malue Marzello, Head of Marketing
Confetti Dogs
Ephicient logoOE logo2020INC logoThe Paak logoPipelinx.co logoAriseHealth logoAriseHealth logoAriseHealth logoAriseHealth logoAriseHealth logoAriseHealth logoAriseHealth logo