Vilkår for nyhedsbrev

Læs GoGrowths vilkår for nyhedsbrev

Vilkår

Hvem udsender nyhedsbrevet?
Nyhedsbrevet er en service, der udbydes af GoGrowth.dk / Rosbech Media Consult

Mine kontaktoplysninger er:
Rosbech Media Consult ApS
Bogø Hovedgade 94
4793 Bogø By
Tlf.: 31778771
CVR: 39337975

Jeg kan kontaktes via email: joceprod@gmail.com

Hvilke oplysninger indsamles om mig?
GoGrowth indsamler som minimum din oplyste emailadresse – dette er som udgangspunkt alt vi behøver for at kunne sende dig nyhedsbreve mv.
I visse tilfælde vil der endvidere blive spurgt om dit navn, din virksomhed samt andre oplysninger, der gør det muligt for mig at give dig relevant, målrettet og personlig information.

Gennem det emailsystem jeg anvender, Mailchimp, indsamles der oplysninger om dit brug af nyhedsbrevet – herunder om mit nyhedsbrev bliver åbnet, om der klikkes på links samt yderligere interaktioner med nyhedsbrevet.

Du skal herudover være opmærksom på, at hvis du klikker på links i nyhedsbrevet til GoGrowth, kan vi indsamle yderligere oplysninger om dig.

Hvad bruges dine oplysninger til?
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, bruger jeg din emailadresse til at udsende nyhedsbreve, tilbud og andet markedsføringsmateriale til dig.
Jeg kan i visse tilfælde bruge din emailadresse til at udsende orienterende emails omkring GoGrowth.

Din emailadresse kan også blive brugt til at sikre dig målrettet og relevant markedsføring på eksempelvis Facebook og andre platforme.

Bruget sker alene på grundlag af dit samtykke, jf. Databeskyttelsesforordningen art. 6(1)(a).

De oplysninger der indsamles om din brug af nyhedsbrevet bruger jeg til at forbedre min service, så jeg i fremtiden kan blive endnu bedre til at målrette og tilpasse indholdet efter dine interesser.

Dine oplysninger behandles fortroligt og sikkert
Jeg opbevarer dine oplysninger fortroligt og sikkert. Der er implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Hvor ofte udsendes nyhedsbreve?
Mit nyhedsbrev sendes, når jeg mener jeg har noget vigtigt eller nyt at fortælle dig. Nyhedsbrevet udkommer ikke som sådan med faste intervaller, og det er derfor forskelligt hvor ofte du kan forvente at modtage nyhedsbreve fra mig.  Jeg bestræber mig dog på at begrænse antallet, så vores nyhedsbreve ikke fylder hele din indbakke.

Videregiver ikke dine oplysninger
Jeg videregiver ikke dine oplysninger til andre i kommerciel henseende. Jeg videregiver kun oplysninger, hvis jeg er forpligtet til det efter loven, eller hvis jeg er forpligtet til det efter en retskendelse.

Du kan altid rette eller ændre dine kontaktoplysninger
Du kan til enhver tid ændre eller rette i dine kontaktoplysninger ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen. Eller ved at rette direkte henvendelse til mig på joceproce@gmail.com. Det er beskrevet nedenfor, hvordan du framelder dig nyhedsbrevet.

Du kan altid afmelde dig yderligere henvendelser
Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet. Når du har frameldt dig nyhedsbrevet modtager du ikke yderligere fra mig, med mindre du har givet andet samtykke til at jeg må henvende os til dig. Nyhedsbrevet kan afmeldes ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev” linket, som er indeholdt nederst i hvert nyhedsbrev du modtager fra GoGrowth.

Hvor længe opbevarer du oplysningerne om mig?
Jeg opbevarer din mailadresse og statistik indtil, at du aktivt giver udsagn om at få slettet dette.

Dine øvrige rettigheder efter persondatalovgivningen
Efter persondatalovgivningen kan du anmode mig om indsigt i hvilke oplysninger jeg behandler om dig. Hvis du er uenig i den måde jeg behandler oplysninger om dig på, kan du klage til Datatilsynet.

“At have en bank af marketing og growth ideer har været essentielt for vores vækst”
Malue Marzello, Head of Marketing
Confetti Dogs
Ephicient logoOE logo2020INC logoThe Paak logoPipelinx.co logoAriseHealth logoAriseHealth logoAriseHealth logoAriseHealth logoAriseHealth logoAriseHealth logoAriseHealth logo

Få adgang til GoGrowth

Få adgang til mere end +100 growth ideer, skabeloner til effektivisering, lister og meget mere.

Alle growth ideerne er testet på den ene eller den anden måde. Få adgang til mere end +100 Growth og Marketing ideer der er med til at skalere din virksomhed. Skabeloner der er med til at øge din effektivitet og skabe vækst, samt en masse lister og ressourcer.