GrowSurf

Læs mere om GrowSurf , og se hvilke hacks der eventuelt kan bruges

Beskrivelse

GrowSurf er en innovativ platform, der giver virksomheder mulighed for at øge deres kundebase ved at bruge deres eksisterende kunder som ambassadører. Platformen giver virksomhederne mulighed for at oprette kampagner, hvor de kan belønne deres kunder for at invitere deres venner og familie til at deltage.

En af de største fordele ved GrowSurf er, at det giver virksomhederne mulighed for at nå ud til en meget større målgruppe på en mere effektiv og økonomisk måde end traditionel markedsføring. I stedet for at bruge store summer på annoncering, kan virksomhederne bruge GrowSurf til at få deres nuværende kunder til at promovere deres brand til deres egne netværk.

GrowSurf er også nemt at bruge og kan integreres med de fleste eksisterende CRM-systemer. Platformen giver virksomhederne mulighed for at følge med i, hvor mange kunder der deltager i kampagnerne, og hvor mange nye kunder der er kommet til som følge af kampagnerne. Dette giver virksomhederne mulighed for at måle effekten af deres kampagner og justere dem efter behov.

Anbefalet til

Referral

Growth Hacks relateret til

No items found.