Mailwarm

Læs mere om Mailwarm, og se hvilke hacks der eventuelt kan bruges

Beskrivelse

Mailwarm er en platform, der gør det muligt for dig at opvarme din e-mail-konto og forbedre din "senderreputation" (den score e-mail udbydere anvender til at finde ud af om dine emails skal lande i spam hos modtageren). Det gør platformen ved at simulere tusindvis af perfekte leads, der interagerer med dine e-mails. Ved hjælp af dette bliver der altså sendt et positivt signal til e-mail-udbydere og deres spamfiltre.

Med Mailwarm kan du automatisk sende e-mails til en masse Mailwarm-konti og modtage svar. Mailwarms interaktioner sendes efter den tidsplan, som du selv indstiller. På denne måde vil dine e-mails, der sendes til Mailwarm, komme ud af spam-mappen, blive åbnet, markeret som vigtige og få svar.

Mailwarm tilbyder også en dashboard, hvor du kan spore og styre platformen. Du kan få indsigt i din daglige aktivitet og justere intensiteten af Mailwarm eller sætte det hele på hold, når det er nødvendigt. Alt i alt hjælper Mailwarm dig med at opvarme din e-mail-konto og forbedre din senderreputation, så du kan nå ud til flere brugere med dine e-mails.

Anbefalet til

Email

Growth Hacks relateret til